Discover Scuba Diving (Introductiecursus)

 29,00

De introductiecursus omvat 1 zwembad les waarin de basisprincipes van het duiken met perslucht worden aangeleerd.
De prijs is inclusief gebruik van al het benodigde materiaal, dus u hoeft alleen uw zwemkleding en een handdoek mee te nemen

Beschrijving

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou. Dit programma wordt aangeboden door PADI-duikcentra in een zwembad, vanaf het strand of vanaf een boot. Je kunt het bij jou in de buurt doen of ergens waar je op vakantie bent. Discover Scuba Diving is geen cursus voor een duikbrevet maar een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Om deel te kunnen nemen aan een PADI Discover Scuba Diving-ervaring moet je ten minste 10 jaar oud zijn. Ervaring met duiken is niet nodig maar je moet een redelijke lichamelijke conditie hebben.

Leerdoelen

De basisveiligheidsrichtlijnen worden je bijgebracht, als ook de vaardigheden waar je over moet beschikken om onder direct toezicht van een PADI-professional te kunnen duiken. Als je een buitenwaterduik maakt zal je in ondiep water nog enkele andere vaardigheden aanleren om je voor je duikavonturen goed voor te bereiden. Zorg dat je er klaar voor bent om:

  • Te leren welke duikuitrusting je gaat gebruiken en hoe makkelijk het is om onderwater met je uitrusting aan je voort te bewegen.
  • Uit te vinden hoe het is om onderwater adem te kunnen halen.
  • Belangrijke vaardigheden aan te leren die bij elke duik zult toepassen.
  • Plezier te maken om rond te zwemmen en van alles te ontdekken
  • Te vernemen hoe je een gebrevetteerde duiker kunt worden via de PADI Open Water Diver-cursus.
academic-instructor

Duikuitrusting

Je PADI-professional zal je waarschijnlijk laten zien welke basisduikuitrusting je gaat gebruiken, waaronder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, meters en duikfles.

Ga Van Start

Neem contact op met VG Diving om je op te geven voor het Discover Scuba Diving-programma en kom in het bezit van het Discover Scuba Diving-deelnemershandboek. Je deelnemershandboek laat je zien waar de ervaring uit bestaat en stelt je in staat om je voor te bereiden op de veiligheidsregels en de vaardigheidsoefeningen die je samen met je duikprofessional zal doornemen. Je leert ook wat de mogelijkheden zijn om lid te worden van de duikgemeenschap nadat je de onderwaterervaring hebt afgerond .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discover Scuba Diving (Introductiecursus)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *